2
Evroliga

FOTO: Starsport

MOTEJUNAS BESAN NA EVROLIGU NAKON MEČA SA PARTIZANOM: ‘Ovo je sramota!’

Objavljeno: 06.12.23 u 09:10

Upiru prste u sudijsku trojku.

Košarkaš Monaka, Donatas Motejunas bio je vidno nezadovoljan posle meča sa Partizanom, a kao najveće krivce je naveo arbitre koje su delile pravdu Huana Karlosa Garsiju, Meteja Boltauzera i Gvida ĐovanetijaLitvanac je istakao da je ovo sramota za Evroligu i da nikada nije komentarisao greške sudija, ali da su ovde bile učestale.

– Šta da kažem, sve je rečeno. Ne znam, ovo je sramota za Evroligu. Ono što se dešava sada je sramota za Evroligu. Nikada u svojoj karijeri nisam pričao o sudijama i lošim odlukama, ali, ovde su bile jedna za drugom. Imali smo utakmicu kod kuće i bila je slična situacija i prijavili smo osam situacija. Zanima me kakav će izveštaj sada da bude. Ovo je sramota za takmičenje – poručio je.

Osim njega i ostali ‘Kneževi’ su izrazili svoje nezadovoljstvo putem društvenih mreža i naveli ovo kao veliku sramotu. Podsetimo, izabranici Željka Obradovića ostvarili su pobedu rezultatom 85:84 u okviru 12. kola Evrolige u grotlu ‘Štark arene’ u trilier završnici.

5
10
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter