0
Fudbal

FOTO: Twitter/PSG

MADRIĐANI POSTAVILI NOVI ULTIMATUM EMBAPEU: Iz ‘kraljevskog kluba’ jasni!

Objavljeno: 06.12.23 u 11:30

Saga kojoj nema kraja.

Nekoliko godina unazad glavna tema kada dođe prelazni rok jeste zvezda Pari Sen Žermena, Kilijan Embape koji je velika želja Real Madrida. Kada je bio na pragu dogovora sa španskim gigantom, on je ipak produžio saradnju sa ‘Svecima’, ali je minulog leta bilo velikih nesuglasica za aktuelnim klubom pošto ih je držao u neizvosnosti oko novog ugovora.

Kako prenosi AS, Florentino Perez, prvi čovek Madriđana smatra da je vreme da Francuz prelomi i odluči o sudbini svoje karijere, ali ovog puta se ne uzda u usmeni dogovor, već želi potpisan dokument kako bi bilo sve crna na belo, tako da će bilo kakvim pregovorima prisustvovati i advokati Reala. 

Sve su u Madridu detaljno isplanirani, još samo da dobiju toliko čekano „da“. Za razliku od 2021. kada je odbio 200.000.000 evra, ovaj put Naseru Kelaifiju ruke su vezane i sve zavisi isključivo od igrača i njegovog menadžerskog tima na čelu sa majkom. Ovog leta se u trku za Kilijana uključio i Liverpul koji je hteo da ponudi isto koliko i Real, ali su brzo odustali.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter