1
Fudbal

FOTO: Starsport

MILIVOJEVIĆ O STANJU U ZVEZDI: ‘Nije bilo neophodno uložiti toliko novca u tim, glavni problem je Bahar!’

Objavljeno: 06.12.23 u 11:10

‘Nije Bahar jedini krivac, jer određenu odgovornost treba da snose i oni koji su ga angažovali.’

Očekivanja su bila velika, a rezultati slabi. Tim rečima bi se mogao opisati angažman izraelskog stručnjaka, Baraka Bahara, ali kako kažu ‘gde ti mnogo obećavaju, ti malu vreću ponesi’. Crvena zvezda je sjajno prošla pripremni period i početak sezone, ali se već neko vreme muči ne igra na onom niovu kao prethodnih godina, što je kod najvatrenijih pristalica ‘crveno-belih’ izazvalo veliko nezadovoljstvo, kao i šireg auditorijuma. 

Svoj sud o trenutnom stanju u Ljutice Bogdana dao je nekadašnji fudbaler šampiona Srbije, Luka Milivojević koji je za Meridian Sport istakao da je glavni problem Bahar.

-Zvezda ima veoma dobar sastav. Uopšte nije bilo neophodno uložiti toliko novca u tim, ali činjenica je da je sastavljena ekipa od kvalitetnih pojedinaca. Po mom mišljenju glavni problem je trener, Barak Bahar. Stavka broj jedan, prilikom sklapanja novog tima, pogotovo kada su ambicije velike, jeste ozbiljno skautiranje i pažljiv odabir trenera. Zvezda je promašila sa trenerom – jasan je.

FOTO: Starsport

Dodao je da odgovornost treba da snose i oni koji su angažovali.

-Nije on jedini krivac, jer određenu odgovornost treba da snose i oni koji su ga angažovali. Znam da je uprava imala najbolju nameru, ali smatram da to nije bila dobra odluka. Igrački kadar je sasvim u redu, ali kažem, nastao je disbalans. Oni najbolje znaju kako i zašto. Siguran sam da niko od nas, navijača Crvene zvezde, nije zadovoljan. Ubeđen sam u to – poručio je bivši reprezentativac Srbije.

Otkrio je da je bilo kontakta.

FOTO: Starsport

-Kontakt je postojao, ne u velikoj meri, ali postojao je. Mislim da Crvena zvezda drugačije treba da bazira svoju priču. Imam ideju da karijeru privedem kraju na drugačiji način. Najmanji problem je da se vratim u Zvezdu, voljeni klub, ali postoje drugi razlozi. Zvezda je u svakom smislu odskočila od ostatka timova i situacija je mnogo bolja nego u vremenu kada sam nosio crveno-beli dres. Ali, problem je u srpskom fudbalu. On sve ove godine nije napredovao ni za 1 odsto. Jednostavno, ne vidim sebe u tome – naveo je Milivojević.

41
7

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter