0
Fudbal

FOTO: Twitter/Inter

ITALIJANI PIŠU: Lautaro Martinez nastavlja romansu sa Interom!

Objavljeno: 06.12.23 u 10:25

Argentinac ostaje na Meaci.

Fudbaler i kapiten Intera, Lautaro Martinez rešio je da potpiše novi ugovor sa ‘Neroazurima’ do 2028. godine prenosi ‘Gazeta delo Sport’.U slučaju da ostane do kraja ugovora, zaokružio bi deceniju u ovom klubu, a bio još jedan Argentinac koji je obeležio neki period u Interu posle legendarnog Havijera Zanetija, Estebana Kambijasa, Dijega Milita, Valtera Samjuela i drugih. 

Martinez je ostao veran italijanskom gigantu uprkos ponudama Barselone, Real Madrida, ali i klubova iz Saudijske Arabije. Lautaro je stigao u  Inter  2018. godine iz argentinskog Rasinga i do sada upisao 257 nastupa i bio precizan 117 puta. Takođe, neizostavni je šraf ekipe, osim što postiže golove, u više navrata je namestio pogotke svojim saigračima. 

Prema saznanjima Gazete ugovore bi trebalo produžiti i Henrik Mihtarijan i Federiko Dimarko, a takođe pregovara se i sa reprezentativcem Holandije, Denzelom Damfrisom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter