0
Fudbal

FOTO: Twitter/@TorinoFC_1906

IGOR JURIĆ GOVORIO O NEMANJI RADONJIĆU: ‘To je neprihvatljivo za fudbal ovog nivoa!’

Objavljeno: 06.12.23 u 09:55

‘Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunskog nivoa, a on uništava svoju karijeru.’

Kroz fudbal su prošli mnogi talentovani igrači koji su u nekim slučajevima iskoristili svoje šanse i vinuli se u ‘nebesa’. Međutim, posto je i oni drugi, koji su verovatno u većini i nisu pokazali sav svoj potencijal, a najčešće je razlog ta luda glava koja im nije dala imaju bolju karijeru. Najbolji primer za tako nešto je Brazilac, Adrijano koji je mogao mnogo, ali su ga alkohol i depresija sputale.

Kod nas je to definitivno Nemanja Radonjić koji trenutno igra u Torinu, ali je zbog nediscipline odstranjen iz ekipe od strane trenera Igora Jurića.  Hrvatski stručnjak je govorio o reprezentativcu Srbije i istakao da su mu dali sve što su mogli, a da on nekada nije bio u stranju da trenira, što je nepihvatiljivo za ovaj nivo fudbala.
 
FOTO: Twitter/@TorinoFC_1906
 
-Prošle sezone odigrao je najveći broj utakmica otkako igra fudbal, dali smo mu sve što smo mogli. Često nije u stanju dobro da trenira, što je neprihvatljivo za fudbal ovog nivoa. Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunskog nivoa, a on uništava svoju karijeru. Trebalo je da sledi primer Nikole Vlašića, koji je rastao u teškim trenucima. Šteta je, nadam se da može to da razume – poručio je.
 
Sportski direktor Bikova, Davide Vinjati rekao je da u ovom trenutku Radonjić nije na prodaji.
 
– Da li Radonjić odlazi u januaru? Rekao bih da ne ide nigde. Videćemo šta će biti na tržištu… Ima još mnogo utakmica, možda će već na sledećoj igrati i biti dobar. Nemanja kao i bilo koji igrač mora da pokaže da ima kvalitet potreban za ovaj tim, a na treneru je da bira ko će da igra. Talenat je tu, nije sporan, međutim, potreban je i profesionalizam – jasan je.
 
2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter