0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester City

GVARDIOLA PECNUO KARAGERA PA DOBIO ADEKVATAN ODGOVOR: Burno na Ostrvu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.23 u 09:35

Žestoko u Engleskoj.

Nakon utakmice 14. kola engleske Premijer lige fudbaleri Mančester sitija Totenhema remizirali su rezultatom 3:3, a analitačari Skaj Sporta, Džejmi Karager, Mika Ričards, Geri Nevil su istakli da će ‘Građani’ teško do četvrt uzastopne titule. Na to je trener šampiona Engleske, Pep Gvardiola imao šta da poruči, a posebno Karageru.

-Pa, oni znaju kako je to teško. Tačnije, nemoguće, jer se to nikada nije dogodilo. Nevil to nije uspeo iako je igrao za najjači Mančester junajted. Mika Ričards je u Sitiju osvojio titulu, ali sigurno ne četiri puta zaredom. I onda Džejmi Karager… Komentariše naše navodno posrtanje, a u dugom stažu u Liverpulu nikada nije uspeo da bude šampion Engleske – naveo je.

Nakon toga oglasio se Karager i odgovorio na ove prozivke.

-Mislim da bih imao barem jedan šampionski naslov da je Liverpul u vlasništvu države, te da je poslovao tako da je Premijer liga protiv nas podigla 115 prijava. Samo da dodam: ja sam nakon utakmice sa Totenhemom hvalio Pepovu ekipu – rekao je bivši defanzivac Liverpula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter