0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ PRED GRAFIČAR: ‘I oni i mi smo motivisani – To je mlada, dosta agresivna ekipa!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.23 u 16:19

Prilika za neke mlađe igrače da dobiju minutažu.

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je za medije uoči duela u Kupu Srbije protiv Grafičara. Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 16 časova, a evo šta je Duljaj imao da kaže:

‘Svaka utakmica je važna, kao i ova protiv Grafičara. Bez obzira što je to tim iz prve lige, ako ne shvatimo ozbiljno tu utakmicu, nemamo šta da tražimo. To je mlada ekipa, dosta agresivna, imaju veliki motiv, igraju protiv Partizana. Ukoliko ne budemo imali ozbiljan pristup, imaćemo dosta problema.’ – rekao je Duljaj i potom dodao:

FOTO: RFK Grafičar

‘I oni i mi smo motivisani. Njihovi igrači su izuzetno mladi i žele da se dokažu protiv Partizana, što me raduje. Od mojih igrača ću tražiti da budu maksimalno koncentrisani. Igrao sam Kup i ispadao od ekipa koje su po snazi slabije od Partizana. Ima mnogo primera u prošlosti, ako ne uđete kako treba u utakmicu, dobićete dva šamara. Od celog tima ću tražiti da uđe maksimalno u utakmicu.’ – reči su trenera Partizana koji u istom dahu nastavlja:

 

‘Imaju Ćurčića, Ajdara, Maksimovića… Kad ste mladi imate dosta energije, možete mnogo toga da pokažete. Oni su kao ekipa agresivni i ono što je kod njih najveći motiv je to što igraju protiv Partizana, žele da se pokažu u najboljem svetlu.’ – zaključio je Duljaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter