0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@AVFCOfficial

ČELSI PAO NA „OLD TRAFORDU“: Aston Vila pravi senzaciju i zauzima treće mesto na tabeli

Objavljeno: 06.12.23 u 23:58

Ekipa Aston Vile gazi sve pred sobom.

Fudbaleri Aston Vile napravili su senzaciju i pobedili Mančester siti – 1:0, u 15. kolu Premijer lige, a trenutak odluke dogodio se u 74. minutu, kada je Leon Bejli matirao goste.

Leon je prihvatio dodavanje Jurija Tilemansa, šutirao, da bi lopta na putu ka Edersonu zakačila Džona Stounsa i tako završila u mreži.

Ekipa Pepa Gvardiole je odigrala jednu razočaravajuću partiju, u kojoj su samo dva puta šutirali ka golu domaćih, koji su za razliku od njih u čak 22 navrata pokušavali da ugroze gol Edersona.

„Građani“ su sada pali na četvrto mesto i zaostaju šest bodova za Arsenalnom, dok je Vila na trećem mestu sa četiri boda manje od Tobdžija.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Čelsi 2:1 (1:1) na „Old Trafordu“ u 15. kolu engleske Premijer Lige.

Crveni đavoli su već u 9. minutu imali lepu šansu za vođstvo, ali Bruno Fernandes nije realizaovao penal, a samo 10 minuta kasnije Skot Mektomini je pogodio za 1:0, a taj rezulatat bio je aktivan do finiša prvog poluvremena. 

Ekipa iz Londona je izjednačila u 45. minutu nakon pasa Mihajla Mudrika i lucidnog pogotka Kola Palmera, ali u nastavku kao da nije postojala na terenu.

To je kaznio Mektominej, koji je u 69. minutu glavom zakucao loptu u mrežu Sančesa nakon centaršuta Alehandra Garnaća.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter