0
Domaći fudbal
Barak Bahar

FOTO: Starsport

BAHAR ZADOVOLJAN IGROM CRVENO-BELIH: „Golovima podižemo samopouzdanje“

Objavljeno: 06.12.23 u 20:43

Istakao je izraelski strateg da nije bilo lako igrati po izuzetno hladnom vremenu.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, ubedljivom pobedom nad niškim Radničkim rezultatom 5:0, a trener crveno-belih Barak Bahar izneo je svoje utiske sa meča.

„Bila nam je potrebna ovakva utakmica. Golovi nam veoma znače na polju samopouzdanja. Dosta mladih igrača je nastupilo na današnjem meču i bili su zaista dobri, zadovoljan sam. Moramo da prikažemo isti pristup i u subotu“ – istakao je Barak Bahar.

Zadovoljan je prikazanom igrom u osmini finala Kupa Srbije.

„Nije bitno ko igra, važno nam je da svaki igrač koji dobije priliku pokaže stav na terenu, onda će rezultat biti kao danas. Neophodno je da nastavimo da pružamo dobre partije.“

Istakao je izraelski strateg da nije bilo lako igrati po izuzetno hladnom vremenu, ali i da su navijači crveno-belima pomogli na susretu protiv ekipe iz Niša.

„Zagrejali su nas, s obzirom da je veoma hladno. Pružili su nam podršku, ali su nam potrebni i subotu, očekujemo ih“ – zaključio je Barak Bahar.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter