1
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

U LJUTICE BOGDANA PRONAŠLI ZAMENU ZA BAHARA: Na ‘Marakanu’ stiže dobro poznato ime!

Objavljeno: 05.12.23 u 10:20

Nova bomba.

Čini se da Barak Bahar sve manje poena ima kod uprave Crvene zvezde i da je potpuno razočarao. Dosta se obećavalo, a skoro ništa ispunilo. ‘Crveno-beli’ su sezonu počeli furiozno i svi su bili pod euforijom da će ovo biti istorisjka za šampiona Srbije, međutim, tim iz Ljutice Bogdana se muči već neko vreme, a i evropski san je gotov zbog poraza od Jang Bojsa. 

Navijači Zvezde su dale žuti karton Baharu i po svemu sudeći više mu ne veruju, a kako stvari stoje ni kod uprave više nije onako kako je bilo pre. Pa je tehnički direktor ‘crvene-belih’ Marko Marin kako prenosi Sport Klub pronašao je zamenu za Izraelca, a to je nekadašnja desna ruka Jirgena Klopa, Željko Buvač, a trenuto na funkciji sportskog direktora Dinama iz Moskve.

Sudbinu Baraka Bahara na klupi Crvene zvezde definitivno odlučiće večiti derbi koji je na programu 20. decembra, ali bi posao sa Buvačem trebalo da se završi oko nove godine. 

48
14
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter