0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

ZANIMLJIVA IZJAVA TRENERA VOJVODINE: Ako je mogao Žoao Feliks, mogu i ‘Vošini’ igrači koji su na pozajmici!

Objavljeno: 05.12.23 u 16:22

Trener Vojvodine Ranko Popović očekuje još jednu lepu fudbalsku predstavu protiv gradskog rivala, ekipe Mladosti GAT.

Nakon što je u prošlom kolu „stara dama“ eliminisala RFK Novi Sad, naredni rival je – Mladost GAT za koju nastupa čak osam pozajmljenih igrača iz redova Vojvodine.

Popović smatra da će oni sigurno imati posebnu motivaciju da se dokažu na ovoj utakmici.

– Lepo je što se u Kupu Srbije ponovo sastajemo sa rivalom iz Novog Sada i da možemo da radimo na promociji fudbala. Najvažnije je da na najbolji način to uradimo da bi se fudbal ovde digao još na jedan viši nivo. Fokus možda jeste na prvenstvu, ali nisam siguran da će tako biti i sutra na utakmici, jer tako je bilo i protiv Novog Sada, svi smo videli kako je to izgledalo na terenu. Pretpostaljam da ste svi gledali derbi Barselona – Atletiko Madrid i kako je Žoao Feliks presudio svojima, pa i mi sutra imamo, neću da kažem Feliksa, ali sigurno igrače koji imaju motivaciju protiv svoje Vojvodine. To je potpuno sportski i prirodno, da pokažu da im je mesto u Vojvodini i da je možda neko pogrešio u njihovoj proceni. Oni će sigurno imati želju da se nametnu da dokažu da im je mesto umesto sutrašnjih rivala iz Vojvodine. Ja se nadam da će moji igrači biti jednako motivisani, jer to pokazuje karakter ekipe. Naš cilj je da odigramo jednu kvalitetnu i dobru utakmicu i da prođemo u narednu rundu, jer je to i naša želja i obaveza – rekao je Popović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter