0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

SAVIĆ PRED MEČ SA RADNIČKIM IZ SREMSKE MITROVICE: ‘Ne postoje kalkulacije, imamo najveće ambicije u Kupu!

Objavljeno: 05.12.23 u 15:10

‘Činjenica da su prošle sezone izbacili Partizan govori dosta o njima.’

Fudbaleri Voždovca dočekuju na ‘Krovu’ Radnički iz Sremske Mitrovice u okviru osimne finala Kupa Srbije od 15:30. Trener ‘Zmajeva’ Marko Savić je pred ovaj meč istakao da su sve ekipe iz Prve lige veoma nezgodne jer su željne dokazivanja protiv superligaša.

-Činjenica da su prošle sezone izbacili Partizan govori dosta o njima. Sve ekipe iz Prve lige su veoma nezgodne i željne dokazivanja u susretima sa superligašima. Očekujem pravu takmičarsku utakmicu i znam da moramo da odigramo na maksimalnom nivou kako bismo prošli u narednu rundu, što nam je i cilj – jasan je mladi stručnjak.

Poručio je da nema kalkulacija i da će izaći u najjačem sastavu.

-Posle nedavne promene trenera imaju dve vezane pobede i očigledno im je to prijalo, te sigurno u dobrom raspoloženju dolaze na Krov i nadam se dobroj fudbalskoj predstavi. Kod nas ne postoje kalkulacije, igraćemo sa najjačim timom, imamo najveće ambicije u Kupu ove sezone – zaključio je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter