0
Evroliga

Ostoja Mijailovic Partizan - Cedevita Olimpija ABA Liga Beograd, Srbija 25.3.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OSTOJA POTVRDIO: Partizan namerava da dovede plejmejkera!

Objavljeno: 05.12.23 u 18:07

Navijači već neko vreme prizivaju dolazak beka.

Predsednik KK Partizan – Ostoja Mijailović u razgovoru za Republiku, otkrio je razvoj situacije kada klub treba da dovede pojačanje. Poslednja akvizicija bio je Bruno Kaboklo, a u medijima se već neko vreme spekuliše da bi mogao doći i organizator igre, odnosno plejmejker, što je sada Ostoja i potvrdio.

‘Jasno je meni da navijači žele da imamo 20 igrača na početku sezone, ali mi ne dovodimo igrače da budu samo broj. Na predlog trenera Obradovića i sportskog direktora Savića koji je stalno na tržištu, Upravni odbor na kraju odlučuje ko će doći u Partizan, zavisno od toga koliko košta neki igrač.

FOTO: Starsport

Nismo ni centra želeli da dovodimo na silu. Čekali smo centra i dočekali, Kaboklo se pokazao da je onaj igrač koji nama treba. Mi smo na tržištu od početka sezone, ali ako ne nađemo što nama odgovara nećemo dovoditi samo da popunimo broj.

I dalje tražimo igrača na poziciji jedan. Prelazni rok i dalje traje. Ako uspemo da nađemo dovoljno kvalitetnog igrača, naći ćemo rešenje i probaćemo da ga dovedemo. Povećaćemo naš budžet koji smo u ovom trenutku i potrošili za ono što je projektovano, ali naći ćemo dodatni novac ako bude potrebno. Ako ne, završićemo sezonu sa postojećom ekipom.’ – rekao je Ostoja u razgovoru za Republiku.

64
8
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter