1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v AS Monaco at Stark Arena on December 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ JASAN NAKON JOŠ JEDNOG TRILERA: Napredak je evidentan, delovali smo dobro u oba smera! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.23 u 23:55

Žoc govorio nakon velike pobede.

Košarkaši Partizana pobedili su meč 12. kola Evrolige na svom parketu protiv ekipe Monaka, a rezultat na kraju utakmice iznosio je 84:83 nakon produžetaka.

Nakon meča, Željko Obradović je rekao sledeće.

„Ponoviću ono što sam rekao i protiv Panatinaikosa. Hvala igračima na velikoj borbi, uložili su i poslednji atom snage. Hvala i navijačima koji su nam pomogli da slavimo, iako smo to morali da uradimo bez produžetka. Imali smo meč u rukama. Na kraju, sve se zaboravlja, a piše se pobeda“, naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

„Mnogo smo radili u prethodnom periodu na svim segmentima igre, a posebno smo pričali o problemima sa ofanzivnim skokom. Protiv Monaka smo dozvolili rivalu devet u prvom poluvremenu, to smo smanjili u nastavku, ali smo imali više izgubljenih lopti, pa smo stigli do triler završnice. Borili smo se, verovali i na kraju stigli do zlata vredne pobede. Umor je prisutan, a vremena za odmor nema, jer nas čeka duel sa ekipom Milana“.

„Napredak je evidentan. Imamo periode utakmice koje igramo izuzetno dobro. Ima i padova, ali…. Protiv Monaka smo odigrali ofanzivno jako loše u prvom poluvremenu, dok smo u nastavku u oba smera delovali dobro. Nismo priveli utakmicu kraju pre produžetka, ali smo ipak stigli do cilja, što pokazuje da raste samopouzdanje. Nedostajao nam je Kaminski, Bruno Kaboklo je pokazao da će biti značajno pojačanje, a iako ovo retko radim, želim da se zahvalim navijačima što su se borili, verovali i držali plana do kraja utakmice, do velike pobede“, naglasio je Obradović, pa dodao:

„Moj stav je uvek isti, od kako sam došao. Zahvalio sam se navijačima na podršci i hvala im još jednom. Nisam srećan što je na kraju bilo zvižduka i uvreda na račun kolege Saše Obradovića. Molim ih i apelujem na njih da budu na istom nivou na kojem su bili do sada, a jasno je da su najbolji na svetu“.

 

4
1
1 Komentara
  1. Vama su učestala.. . Pisati o svemu sem o pobedama Partizans. Blamirate se za sicu, naredjuju vam ljudi koji su se “ časno“ obogatili

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter