1
Fudbal

FOTO: FK Partizan

MLADI TALENTAT PARTIZANA ODLAZI U ‘GRAD MODE’: Postignut dogovor sa Milanom!

Objavljeno: 05.12.23 u 14:55

‘Crno-beli’ se lako odrekli velikog talenta.

Još jedan u nizu mladih i prespektivnih fudbalera napušta Srbiju, a to je Matija Popović momak rođen 2006. godine. Kako prenosi italijanski novinar  Đanluka Di Marko, Popoviću ističe ugovor sa ‘crno-belima’ 31. decembra ove godine i posle toga pridružiće se se Milanu. On će se obavezati na vernost ‘Rosonerima’ do 30. juna 2028. godine, ostalo je samo da se utanače detalji. 

Mladi Popović je prethodno odbio Barselonu Real Madrida, a činjenica da su za njegove usluge bili zaintersovani takvi evropski velikani govori da se radi o ozbiljnom talentu i da će italijanski gigant sa njim imati svetlu budućnost. On bi Milanu trebao da se pridruži posle 8. januara kada bude postao punoletan i završi lekarske preglede.

Matija je u Humsku stigao iz Vojvodine, a posebno se istakao Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina u maju kada je na četiri utakmice imao tri asistencije.

DOBRIĆ VERUJE U NAŠ TIM: „Ako nama dođe Jokić, nek Lebron povede koga hoće, ne plašim se!“ (VIDEO)

1
1

1 Komentara

  1. Da Bog da propao kao onaj Zvezdin Jankovic! Igraces ti u cetvrtoj slovenackoj, sto.o jedna i ti i tvoj nevaspitani i gramzljivi otac. PU!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter