0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v AS Monaco at Stark Arena on December 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKA RAZLIKA U ODNOSU NA PROŠLU SEZONU: Obradoviću nekad ovacije, sada uvrede po odlasku sa parketa! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.23 u 23:38

Grobari uvredama ispratili Sašu.

Košarkaši Partizana pobedili su meč 12. kola Evrolige na svom parketu protiv ekipe Monaka, a rezultat na kraju utakmice iznosio je 84:83 nakon produžetaka.

Naime, nakon meča je usledio nešto hladniji pozdrav dvojice trenera, što su Grobari doživeli kao veliku uvredu, pa su na to imali i reakciju.

 

I pored toga što mu je zviždano pre početka meča, za razliku od prošlogodišnjih ovacija, desilo se još nešto. što je prilično isprovociralo navijače crno-belog tima.

Na samom kraju meča se pobunio zbog nekih sudijskih odluka. Naravno, njegava, nešto burnija reakcija, isprovocirala je navijače koji su na samom kraju uvredama ispratili trenera Monaka.

 

Nakon meča na konferenciji je pričao i sam Obradović.

– Pre svega čestitam Partizanu na pobedi. Imali smo šanse da prelomimo u našu korist. Koristeći te prilike kada su igrači u bonusu, oni su to koristili savršeno, preko Kevina, Doužera, Nanelija. Nije bilo lako usprotiviti im se. Imali smo šanse, moraćemo da zaboravimo ovo i da idemo na sledeću utakmicu. Zadovoljan sam, bila je ovo plejof utakmica, nijanse su odlučivale. Prilagođavanje u toku utakmice je moralo da bude na različite petorke. U nekim fazama igre smo dobro odgovorili. Nije lako kontrolisati emocije u ovakvoj atmosferi, tu mislim i na sudije, ali mislim da opet na kraju krajeva ne možemo biti nezadovoljni utakmicom – počeo je Saša.

Sezona Evrolige je možda izjednačenija nego prethodne sezone, a komentarisao je i primenu novog plej-in pravila.

– Da, sigurno je kompetativnija sezona, čak se možda razlika između ekipa od drugog do 13,14 mesta manje vidi. Neće se znati ko je gde, osim reala, koji dominira. Mnogo toga zavisi od momentuma, duplih kola, povređenih igrača, mnogo faktora. Mislim da uloga favorita koju imamo i mi za plejof je tu i mi to trebamo da opravdamo kroz svaku utakmicu. Što se tiče plej-ina, niko me nije pitao. Na ovoliki broj utakmica i na ovakve utakmica je vrlo rizično po meni. Sa druge strane za navijače je zanimljivije jer će biti više utakmica, ali sa druge strane biće više šanse za povrede igrača – dodao je Saša.

 

Na kraju je pri izlasku sa terena ima jednu gestikulaciju.

– Uopšte ja ne komuniciram sa navijačima, niti bih to sebi dozvolio. Gestikulacija normalna kao i svaka utakmica, da li prema sudijama ili igračima uopšte nije tema. To što je neko dočekan prvo na jedan, pa sada na drugi način nije bitno. Ja poštujem svakog i to je najvažnije – objasnio je Obradović.

 

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter