1
Fudbal

Nemanja Vidic during the interview on March 07, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VIDIĆ DOBIO PODRŠKU LJUBOJE: ‘U njemu sam video jednog korektnog čoveka – Ispravan kao osoba uz sjajnu karijeru!’

Objavljeno: 04.12.23 u 20:52

O nekadašnjem štoperu Mančester junajteda uglavnom možemo čuti samo pozitivne stvari.

Nekadašnji fudbalski as Danijel Ljuboja govorio je za Sport Klub. Aktuelna tema jeste sukob na relaciji FSS i Nemanje Vidića, a evo šta je on imao da kaže o nekada vrlo uspešnom štoperu, a sada čoveku koji se bori za bolje sutra u srpskom fudbalu:

 

‘Povremeno se čujemo. Nikada nismo bili bliski prijatelji, kao da smo recimo igrali u nekom klubu dugo zajedno. Nastupali smo jedan period zajedno u reprezentaciji. Podržao sam ga jer sam video u njemu jednog korektnog čoveka. Uvek smo imali jedan dobar odnos i mislio sam da bi on bio dobro rešenje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Imao sam priliku da vidim da je ispravan kao osoba, uz to je imao sjajnu karijeru u Mančester Junajtedu…zbog svega toga sam mislio da je dobar izbor za dugoročno rešenje za naš fudbal.’ – izjavio je Ljuboja.

38
0

1 Komentara

  1. Naravno, sve više je čestitih ljudi koji mogu prepoznati šta se sve dešava u našem fudbalu. A videćete i sami kako ćemo se provesti u Nemačkoj? Ako osvojimo bod kao u Kataru, onda smo na konju. Ne moze deda Dzajić i čovek koji je zalutao u fudbalu Nedimović da vode FSS. Ako bude sredio fudbal kao poljoprivredu, onda smo ugasili.

    6
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter