2
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

ŠTA RADE OVI AMERI? Pogledajte zbog čega je Nikola Jokić kažnjen sa 2.000 dolara u NBA! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.23 u 09:45

Ovo je sramno…

Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je kaznu od strane NBA lige zbog simuliranja, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak upravo te, sporne situacija. 

Jokić je u završnici susreta između Denvera i Sakramenta bio fauliran od strane Domantasa Sabonisa, nakon čega je pao na parket.

Nakon utakmice, disciplinska komisija NBA lige je pogledala opet video te situacije i odlučila da Jokića kazni sa 2.000 dolara, procenjujući da je srpski centar nepotrebno pao na parket.

Srbin je u tom meču zamebežio 36 poena, 13 skokova i 14 asistencija. 

0
6

2 Komentara

  1. Lijepo kupi kofere ima ovdje i košarke i konja,cilj amera je da te uniste jer si najbolji svih vremena jer imas mozak sto večina njih nema.Valjda si dosta zaradio do sad ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta covece ovde treba komentarisati, biju ga i mlate na svakoj utakmici dok sudije zmure, hoce na sve nacine da ga ponize i degrasdiraju, namerno mu nisu dali da po treci put bude MVP, nije im drago da je Srbin ubedljivo najbolji kosarkas najace lige na svetu a ova kazna je dno dna i primitivna frustracija tog sveta. Uzmi im Nikola te proklete pare i vrati se kuci svojoj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter