0
Evrokupovi

Foto: Printscreen/YouTube

SELEKTOR ALBANIJE RAZOČARAN ŽREBOM ZA EURO 2024: „Fale samo Brazil i Argentina“

Objavljeno: 04.12.23 u 12:24

. Grupa B obećava uzbudljive mečeve

Fudbalska reprezentacija Albanije doživela je pravu noćnu moru na žrebu za predstojeće Evropsko prvenstvo, gde su se našli u izuzetno jakoj Grupi B sa selekcijama Španije, Hrvatske i Italije.

Reakcija albanske delegacije na saznanje o rivalima postala je viralna, svi su bili svesni izazova koji ih očekuju.

Španski, hrvatski i italijanski timovi su ozbiljni i iskusni takmičari, a albanski selektor Silvini i njegovi igrači suočavaju se s izazovom da se suprotstave takvim fudbalskim velikanima.

Grupa B obećava uzbudljive mečeve i oštru konkurenciju, a reprezentacija Albanije će morati pružiti svoj maksimum kako bi se nosila s jakim protivnicima i eventualno izborila prolazak u narednu fazu takmičenja.

Pa, nedostaju samo Brazil i Argentina! Ne mogu da se žalim na žreb. Za Albaniju bi svaki izbor bio pakao. Na EURU nema lakih proitvnika. Dobili smo reprezentacije koje imaju ogromno iskustvo igranja na ovakvim turnirima. Za nas je to veliki izazov. Svi su protiv nas favoriti, ali bili su i Poljska i Češka. Radio sam u Italiji, živeo i igrao u Španiji. Poznajem oba fudbalska mentaliteta. Možda će mi pomoći da bolje pripremim ekipu – rekao je selektor Albanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter