0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@CordobaCF_ofi

OGLASIO SE OTAC DRAGIŠE GUDELJA: Otkriveno u kakvom je stanju srpski fudbaler!

Objavljeno: 04.12.23 u 15:48

Dragiša se na meču treće španske lige srušio na terenu, nakon čega mu je ukazana pomoć

Nebojša Gudelj kaže da je Dragiša, koji je u nedelju po drugi put u karijeri kolabirao na terenu, fokusiran na oporavak.

Dragiša se na meču treće španske lige srušio na terenu, nakon čega mu je ukazana pomoć.

Podsetimo, Dragiša je u martu doživeo srčani zastoj i tada mu je ugrađen specijalni aparat.

Dragi je dobro, oni su juče posle prvenstvene utakmice u Meliji gde su igrali otišli u bolnicu kako bi uradili testove, i sve je bilo u redu. Izašao je iz bolnice i zajedno sa ekipom otputovao za Kordobu. On će sledećih nekoliko dana u Kordobi uraditi specijalne dodatne kontrole kod istog doktora kod kog je bio i prvi put. U narednom periodu će uraditi analize i biće fokusiran samo na oporavak, kasnije ćemo videti – rekao je Nebojša Gudelj za „Kurir“.

Dragiša Gudelj je od leta 2022. član ekipe Kordobe. Tokom karijere nosio je i dresove Kadisa, Vitorije Gimaraeš U Portugalu, te švajcarskog Volena, a bio je i u Ajaksu.

Inače, Nebojša je takođe bivši fudbaler, nastupao je i za Partizan, a karijeru je završio u Holandiji 2006. godine, gde je od 2012. do 2014. radio i kao trener NAC Brede.

0
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter