0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

NIKO DO SADA OVAKO NIJE PRIČAO O JOKIĆU: „On je najbolji ofanzivni igrač za mog života“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.23 u 12:55

 

Simons smatra da je Jokić daleko najbolji igrač lige

Novinar „RingeraBil Simons, istaknuti NBA novinar u SAD, u svom poslednjem podkastu dao je visoku ocenu srpskom košarkašu Nikoli Jokiću.

Simons smatra da je Jokić daleko najbolji igrač lige, a u svojoj analizi najboljih timova lige nakon novembra, posebno je istakao Denver Nagetse.

Iako se Nagetsi trenutno nalaze na tek šestom mestu u ligi, Simons tvrdi da su oni i dalje najbolji tim u NBA, ignorišući trenutni plasman na tabeli. Ovaj komentar jasno odražava visoko mišljenje o Jokiću i njegovoj ključnoj ulozi u uspehu Denvera Nagetsa u ovoj sezoni.

Znam da je Džamal Marej povređen, da je Denver na 13-6, da su imali nekoliko poraza, ali imaju Jokića„, rekao je Simons.

Potom je objasnio svoj stav.

Pre nekoliko večeri Brajan Skalabrini je rekao da je razlika između Jokića i sledećeg najboljeg igrača u ligi najveća koju smo imali od Lebrona 2013. kada su daleko iza njega bili Kevin Durent i Karmelo Entoni. To je definitivno slučaj i sa Jokićem„.

Simons je indirektno rekao da je Jokić možda i najbolji ofanzivni igrač u poslednjih 40 godina.

Mislim da je on najbolji ofanzivni igrač za mog života, bar do sada. I zato mislim da je Denver favorit. Briga me na kojoj će biti poziciji pred plej-of, oni su broj 1 tim“, rekao je Simons koji ima 54 godine, što znači da dobro pamti kako su košarku igrali igrači poput Lerija Birda, Medžika Džonsona, Majkla Džordana, a da se pominjemo Kobija Brajanta i Lebrona Džejmsa na svom vrhuncu“.

Što se tiče glavnih Denverovih konkurenata, Simons kao drugi najbolji tim lige vidi ekipu iz grada u kojem je počeo svoju sjajnu novinarsku karijeru.

Boston je drugi, a sudbinu će mu odrediti to kako će u aprilu izgledati Kristaps Porzingis i Al Horford. Treća je Minesota, a četvrta Filadelfija„.

Jokića i većinu NBA timova čeka kraća pauza do četvrtka, jer se u naredna dva dana igraju četvrtfinalne utakmice NBA Kupa.

U četvrtak ujutru Nagetsi gostuju Los Anđeles Klipersima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter