0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

KAKVA PRIČA: Pol Džordž objasnio kako je mogao da se udavi na moru pored Bobana Marjanovića! (VIDO)

Objavljeno: 04.12.23 u 22:22

Sa Bobijem uvek zanimljive priče.

Opšte je poznato da je NBA superstar Pol Džordž zapravo srpski zet i da neretko posećuje našu zemlju, kao i komšiluk. On u jednom podkastu ispričao svoju veoma interesantnu priču iz Crne Gore, kada je bio na kupanju sa Bobijem Marjanovićem:

@podcastpshowWho’s got the best signature move in the game right now 👀

♬ original sound – Podcast P Show

‘Bio sam u Crnoj Gori sa Bobanom Marjanovićem. Igrali smo se loptom u vodi i svi smo bili 20-30 centimetara iznad vode. Igrali smo igru u kojoj moraš da skočiš i uhvatiš loptu, ne sme da ti ispadne i moraš da je proslediš do sledeće osobe. Bilo nas je četiri ili pet u vodi. Ja sam se mučio, jer su svi imali dve ruke iznad vode, a ja samo jednu. Drugom sam se trudio da opstanem iznad površine. A njima su se videli trbušnjaci iznad vode. Pitao sam Bobana: „Brate, da li ti stojiš?“ Ali i njegovi drugari, koji nisu toliko visoki i nisu u najboljoj formi, bili su iznad vode. Naše žene su bile na brodu i slikale nas. Ja sam mahao da se davim, a oni su pozirali.’ – rekao je Pol Džordž.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter