1
Fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA PRODAJE SVOJE DETE ZA VIŠEMILIONSKU SUMU: Zlatni dečak Marakane pred selidbom iz šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.23 u 17:00

Odlazak je blizu, navodi se.

Jovan MIjatović, ponajbolji mladi fudbaler u poslednjih nekoliko godina kojeg je Crvena zvezda imala, trebalo bi da na zimu pokrije evropski minus kluba, i promeni sredinu navodi MozzartSport.

Naime, ruski velikan Zenit, je prilično zagrizao za još jednog fudbalera iz Ljutice Bogdana, a ovaj put je suma nešto manja nego za Strahinju Erakovića,  jer bi transfer trebao da bude u vrednosti od oko 5.000.000 evra.

 

Kako isti izvor navodi, takođe je još jedan velikan zainteresovan za popularnog Bekama, a radi se o nekadašnjem šampionu Evrope, Fajenordu, koji bi želeo da dovede mladog fudbalera za otrpilike istu sumu.

Bilo kako bilo, videćemo šta će zlatni dečak kluba sa Marakane izabrati kao sledeći korak u karijeri, a deluje kao da ga i u narednih mesec dana očekuje veliki broj izazova, jer je postao jedan od glavnih aduta Baraka Bahara.

2
13

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter