1
Fudbal

FOTO: Starsport

DODATAN PRITISAK ZA BAHARA: Vladan Milojević slobodan, podneo ostvaku u Limasolu!

Objavljeno: 03.12.23 u 18:31

Ovo Delije priželjkuju.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, miljenik navijača šampiona Srbije i tvorac moćnog tima ‘crveno-belih’, Vladan Milojević podneo je ostavku na mesto trener kiparskog Limasola. Nakon serije loših rezultat od četiri poraza i jednog trijumfa koji se dogodio sinoć, popularni Miloje se rastao sa ovim klubom i sada je slobodan.

Sa druge strane trener Zvezde, Barak Bahar već neko vreme je na tapeti Delija koje su mu već dale žuti karton. U poslednjij 3 meseca tim iz Ljutice Bogdana igra van svakih očekivanja, muči se, strepi se do poslednjeg minuta. Danas su izabranici izraelskog stručnjaka ostvarili tešku pobedu u  Kruševcu  nad Napretkom 1:0 uz veoma bledu igru, jedina pozitivna stvar je nula na strani ‘Čarapana’.

FOTO: FK Crvena zvezda

Sigurno bi kiks u derbiju protiv Partizana značio i kraj za Bahara na klupi ‘crveno-belih’, Milojević sigurno da ne bi imao ništa protiv da se vrati na mesto gde je imao najveće uspehe u karijeri. Evropski san je završen, a neupseh u duelu sa ‘crno-belima’ bi bio crveni karton od strane navijača Crvene zvezde za Izraelca koji će sa velikim zadovoljstvo dočekati svog heroja.

35
7

1 Komentara

  1. Ma strasno se potresao sto ga „terate“ i sto ste mu dali zuti karton hahahah cirkus. Cim ga pritisnete sa 5,5 miliona,koliko bi zaradio do kraja ugovora, odmah ce da ode,hahahah cirkus

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter