0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@SpursOfficial

VELIKA DRAMA NA OSTRVU: Kuluševski u nadoknadi oteo pobedu Mančester sitiju! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.23 u 20:58

Čak šest golova je viđeno u derbiju

U nezaboravnom duelu na Etihad stadionu, fudbaleri Mančester sitija i Totenhema odigrali su nerešeno 3:3 u 14. kolu Premijer lige, pružajući publici pravu goleadu.

Prvi pogodak na meču postigao je Son Hjun Min već u šestom minutu, donoseći rano vođstvo Totenhemu. Međutim, samo tri minuta kasnije, Son je bio nespretni protagonista autogola, izjednačujući rezultat na 1:1.

Siti je tokom prvog poluvremena propustio nekoliko prilika, uključujući udarac Žeremija Dokua na prečku i promašeni zicer Erlinga Halanda. Ipak, Fil Foden je u 32. minutu, nakon sjajnog dodavanja Hulijana Alvareza, postigao gol s pet metara, vraćajući prednost „građanima“.

U drugom poluvremenu, Đovani Lo Selso je u 69. minutu ponovno izjednačio rezultat za Totenhem, ali je Džek Griliš u 81. minutu doneo novu prednost Mančester sitiju. Konačan rezultat postavio je Dejan Kuluševski u poslednjim trenucima utakmice, donoseći Totenhemu zasluženi bod.

Ovim remijem, Mančester siti je i dalje u samom vrhu tabele Premijer lige, dok Totenhem ostaje konkurentan i pri vrhu. U narednom kolu, Siti će se suočiti s Aston Vilom, dok Totenhem igra protiv Vest Hema. Navijači su s pravom očekivali još jedan fascinantan duel u najjačem engleskom fudbalskom takmičenju.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter