0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

TSC NASTAVIO POBEDNIČKI NIZ: Posle Partizana sada su presudili Radničkom iz Niša!

Objavljeno: 03.12.23 u 20:23

Odličan nastavak za tim iz Bačke Topole

Fudbalski klub TSC nastavlja niz uspeha, ovoga puta postavši nepobediv u 17. kolu Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša. Pobednički trenutak dogodio se u 76. minutu kada je Ifet Đakovac postigao odlučujući gol za svoj tim.

Nakon impresivne pobede nad Partizanom i snažne igre protiv Vest Hema u porazu u poslednjim minutima, ekipa TSC-a, pod vođstvom trenera Žarka Lazetića, pokazuje kontinuiranu izvanrednu formu. Ovoga puta, na domaćem terenu, savladali su Radnički iz Niša, a ključnu ulogu odigrao je Đakovac, koji je ušao u igru umesto Vulića u 60. minutu, da bi postigao gol samo 16 minuta kasnije.

Prvo poluvreme proteklo je bez značajnijih dešavanja, ali je Lazetićev ključni potez s izmenom Đakovca promenio dinamiku utakmice. TSC sada zauzima impresivno treće mesto na tabeli Superlige sa 32 boda nakon ovog kola, dok se Radnički nalazi na 15. poziciji sa 13 osvojenih bodova. Utakmica je dodatno otežana za Nišlije nakon isključenja Vanje Ilića u 95. minutu, koji je dobio drugi žuti karton.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter