0
Fudbal

FOTO: Twitter/Córdoba CF

TRENER KORDOBE GOVORIO O GUDELJU: ‘Mnogo nas je uplašio!’

Objavljeno: 03.12.23 u 16:30

Sve je dobro prošlo.

Trener španske Kordobe, Ivan Anija govorio je o nimalo neprijatnoj situaiciji koja se dogodila sa defanzivcem ovog tima Dragišom Gudeljem. Istakao da je sada dobro i da će moći da putuje sa njima, ali da je ih je mnogo uplašio.

Incijalno, obavešteni smo o tome da je on sad u bolnici, u stabilnom stanju i pri svesti je. Mislim da će moći da nam se pridruži na putuf. Mnogo smo se uplašili, ali, sve se dobro završilo – naveo je. 

Potom se osvrnuo na utakmicu.

Došli smo do veoma teške pobede na veoma teškom terenu. Ovo je bio meč gde smo imali nekoliko veoma povoljnih momenata, ali nismo uspeli da na pravi način realizujemo naš plan. Na kraju, tokom jedne od prilika smo i uspeli da postignemo gol, a onda smo se dobro branili. Bilo je teško, ali, mislim da smo zaslužili ovu pobedu – jasan je Anija.

Podetimo, Dragiša Gudelj  je drugi put ove godine doživeo srčani zastoj i srušio na terenu . Iz kluba su naveli da se on dobro oseća, te da je prebačen u bolnicu kako bi se uradila dodatna testiranja. Međutim, na svu sreću srpski defanzivac se sada oseća bolje, a Kordoba je to obelodanila ovim snimkom na kom se vidi kako Gudelj izlazi iz bolnice i ide kući.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter