0
Fudbal

FOTO: Twitter/AC Milan

PIOLI I GAZETA HVALE JOVIĆA: ‘Retko dira loptu, ali kada je dotakne!’

Objavljeno: 03.12.23 u 12:15

Končano je pogodio.

Fudbaleri Milana sinoć su savladali ekipu Frozinonea sa 3:1 u okviru 14. kola Serije A, a srpski reprezentativac Luka Jović je iskoristio na adekvatan način odsustvo  Olivijea Žirua i napokon se upisao u strelce posle 189 dana. Bivši napadač Crvene zvezde se odlično snašao i iskoristio nepažnju odbrane i volejem u kaznenom prostoru smestio lotu u mrežu u 43. minutu.

Takođe, imao je i asistenciju kod trećeg kola ‘Rosonera’ koji je postigao Tomori u 74. minutu. Trener sedmostrulog prvaka Evrope, Stefano Pioli uputio je pohvale na račun Jovića. 

– Ja i dalje mislim da Luka ima dosta kvaliteta. Fizički, on je mnogo bolje nego pre mesec dana ili pre 90 dana. Znali smo da ima taj čudan problem na samom startu sezone. Ali on je igrač koji ima kvalitet. Mislim da može još da poradi na intenzitetu, ali je dobro gradio loptu i kada bi se našao u kaznenom prostoru. Uveren sam da on može da bude veliki igrač za nas – istakao je.

Pored Piolija, Luka je dobio pozitivne komentare od čuvenog italijanskog lista ‘Gazeta delo Sport’ koji mu je dao visoku ocenu 7. 

– Luka je čovek od nekoliko reči: retko dira loptu, ali kada je dotakne, otključava gol – poručuje Gazeta.

21
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter