0
Evropske lige
Nemanja Gudelj

FOTO: Starsport

OGLASIO SE NEMANJA GUDELJ: Srpski reprezentativac pogođen zdravstenom situacijom rođenog brata! (FOTO)

Objavljeno: 03.12.23 u 19:12

Dragiša je ponovo kolabirao usled srčanog zastoja

Fudbalska zajednica u Španiji i Evropi ostala je u šoku nakon što je srpski fudbaler Dragiša Gudelj doživeo drugi srčani zastoj u roku od devet meseci, uprkos tome što mu je tada život bio spašen od strane lekara. Ovoga puta, defibrilator koji mu je ranije ugrađen ponovo je odigrao ključnu ulogu u spašavanju njegovog života.

Prvi srčani zastoj dogodio se pre devet meseci, nakon čega su lekari uspešno oživeli Gudelja i implantirali defibrilator kako bi ga zaštitili od ponovnog srčanog zastoja. Nažalost, situacija se ponovila nedavno, ali je brza reakcija defibrilatora omogućila Gudelju da se momentalno oporavi i stane na noge. Hitno je prebačen u bolnicu gde su lekari obavili detaljan pregled kako bi bili sigurni u njegovo zdravstveno stanje, a zatim je otpušten iz bolnice.

Dragiša Gudelj je brzo ponovo bio sa svojim saigračima, a njegov brat Nemanja Gudelj se emotivno oglasio na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavio sliku svog brata Dragiše uz emotikon srca, pružajući mu podršku u teškom trenutku.

FOTO: Printscreen/Instagram

Ova vest izaziva zabrinutost i saosećanje među ljubiteljima fudbala, dok fudbalski svet šalje pozitivne misli i želje za brz oporavak Dragiši Gudelju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter