0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA GOLOM OLAJINKE VODI NA POLUVREMENU PROTIV NAPRETKA: Osim ranog pogotka bez većih uzbuđenja u Kruševcu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.23 u 15:50

Bez većih uzbuđenja u prvom delu.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Kruševcu ekipi Napretka u okviru 17. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 15 časova. Na poluvreme su izabranici  Baraka Bahara otišli sa golom prednosti 1:0, a strelac jedinog gola bio je Piter Olajinka u 7. minutu.

Prvo poluvreme:

Domaćin je već u 4. minutu pretio kada je nakon gužve u kaznenom prostoru do lopte došla do Zličića koji je šutirao, ali je Glazer sprečio eventualni pogodak. ‘Crveno-beli’ su iz prve prilike poveli u 7. minutu kada je Hvang šutirao, a lopte se odbila od defanzivaca Napretka koja je došla do Olajinke koji je iz prve šutirao i postigao pogodak. Nakon toga, u 13. minutu Bukari je pokušao sa distance, ali je njegov šut završio preko gola.

Imao je tim iz Ljutice Bogdana u nastavku susreta kontrolu igre, diktirali su tempo, dok su Kruševljani čekali svoje šanse iz tranzicije. Međutim, gosti su usporili igru, pa osim postignutog gola, nije bilo prevelikih uzbuđenja pod Bagdalom. Pokušavali su fudbaleri šampiona Srbije da dođu do gola  Napretka, ali su se izabranici Vladimira Gaćinovića branili i bili na visini zadatka u defanzivi.

Napredak je pokušao da dođe do izjednačenja u 39. minutu kada je Zličić ostavio loptu za Stanojlovića na 20 metara od gola, a on šutirao pored stative. Do kraja prvog dela nije više bilo većih uzbuđenja, pa su ‘crveno-beli’ otišli na odmor sa golom prednosti (1:0). 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter