0
Fudbal

FOTO: Twitter/AlHilal Saudi Club

MITROVIĆ SVIMA POSTAJE OMILJENI FUDBALER: Pogledajte kako je Nejmar slavio golove srpskog napadača! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.23 u 08:32

Nejmar bodrio Mitrogola, a ovaj mu uzvratio sa dva gola.

U derbiju Saudi Pro lige, Al Hilal je savladao Al Nasr rezultatom 3:0 i tako potvrdio da je u ovom momentu ipak najbolja ekipa jedne od najpopularnijih liga na svetu u ovom momentu.

Strelci golova, a sva tri su pala u drugom delu igre, jesu Sergej Milinković-Savić početkom nastavka, da bi potom u samom finišu Aleksandar Mitrović sa dva pogotka pokazao timu Kristijana Ronalda ko je najbolji napadač u ovom momentu u takmičenju.

 

Golove srpskog napadača je ispratio njegov saigrač, Nejmar Žunior, koji je na svom laptopu pratio utakmicu kao da se nalazi na samom stadionu, a tako je pokazao i da mu je ipak stalo do kluba.

 

Takođe, treba napomenuti, da je Dejli Mejl po potpisu ugovora brazilskog fudbalera, njegov trenutni klub dogovorio da će krilnog napadača plaćati oko pola miliona Evra za svaku objavu u kojoj promoviše Saudijsko Arabiju ili Al Hilal.

Takođe podsećamo da se Nejmar trenutnono oporavlja od teske operacije prednjih ukrstenih ligamenata koja ga je sa terena odvojila vrlo verovatno do kraja ove sezone.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

 

Al Hilal je tarenutno prvi, sa sedam bodova više od današnjeg rivala, koji je drugoplasirani tim Saudi Pro lige.

 

Standings provided by Sofascore
23
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter