0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

IZOPAČENOST NBA ZVEZDE: Njegova bivša partnerka ga opisala kao nakazu!

Objavljeno: 03.12.23 u 19:55

Očigledno preferira mnogo različitih stvari

Bivši NBA Ol-Star, Dvajt Hauard, poznat kako po svojim impresivnim igračkim dostignućima, tako i po skandalima u javnosti, ponovo je postao tema interesovanja. Njegova bivša partnerka, osoba s kojom deli sina Rojsa Rida, nedavno je otkrila nekoliko detalja iz njegovog ljubavnog života.

Bivša partnerka je izjavila da smatra Hauarda da je nakazan i opisala ga kao „celu azbuku“ u kontekstu seksualne orijentacije. Bez suzdržavanja je dodala da misli da je Hauard „radoznao“, ali i izrazila zabrinutost zbog načina na koji se on predstavlja u javnosti. Tvrdi da je on „šamar za tu zajednicu“, ukazujući na njegovo osciliranje između tvrdnji o ljubavi prema određenom polu i istovremenog poricanja takvih tvrdnji.

Ove izjave dolaze u trenutku kada je Dvajt Hauard bez angažmana u NBA ligi. On je nedavno objavio da je spreman da istraži mogućnosti igranja u Evroligi i Evropi, čime otvara novo poglavlje u svojoj karijeri.

Hauardova budućnost na terenu ostaje neizvesna, dok se javnost pita kako će reagovati na nove kontroverzne tvrdnje iz njegovog ljubavnog života.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter