0
Evropske lige

Foto: Printscreen/X

HAOS U GRČKOJ: Huligani Olimpijakosa prekinuli meč! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.23 u 21:55

Nakon poništenog gola u 90. minutu, navijači Olimpijakosa su izazvali nerede na tribinama, bacajući suzavac, što je navelo sudiju da prekine meč

Današnji meč između Volosa i Olimpijakosa u grčkom prvenstvu bio je neobičan i uzbudljiv. U 13. kolu viđena su četiri gola, dva penala, autogol, dva poništena pogotka i na kraju – prekid!

U 18. minutu, glavni sudija je isključio igrača Olimpijakosa, dosudio penal za Volos, koji je Moraitis pretvorio u gol tek nakon odbijene lopte. Gosti su izjednačili iz penala u 44. minutu preko El Kabija. U dodatku prvog poluvremena, igrač Volosa Migas je takođe isključen.

U drugom poluvremenu, Volos je ponovo poveo iz penala u 51. minutu preko Garsije, ali je Olimpijakos izjednačio u 54. minutu autogolom Kalogeropulosa. Međutim, sudija je poništio dva gola Olimpijakosa u 61. i 90. minutu zbog ofsajda nakon intervencije iz VAR sobe.

Nakon poništenog gola u 90. minutu, navijači Olimpijakosa su izazvali nerede na tribinama, bacajući suzavac, što je navelo sudiju da prekine meč. Ovaj neobičan i burno završen susret privukao je oko 22.000 navijača.

8
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter