0
Domaći fudbal
čukarički

FOTO: Starsport

GOLEADA NA BANOVOM BRDU: ‘Brđani’ pokazali da ih nije slomio poraz od Ferencvaroša!

Objavljeno: 03.12.23 u 15:30

Odličan izdanje beogradskog kluba.

Fudbaleri Čukaričkog dočekali kragujevački Radnički 1923 na Banovom brdu u okviru 17. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 13 časova. ‘Brđani’ su ubedljivo slavili rezultatom 4:1 i nastavili pobednički niz nakon pobede u Nišu, ali takođe su pokazali da ih nije slomilo to što su u zadnjim minutima poraženi od Ferencvaroša Ligi Konferencija.

Tim Igora Matića je poveo golom Đorđa Ivanovića već u 8. minutu, a tim sa Banovog brda bio je vidno raspoložen, pa su u 35. minutu sa bele tačke povisili na 2:0, a Luka Adžić je bio precizan. Do kraja prvog dela golovima Mihajla Cvetkovića u 42. i Igora Miladinovića u 43. minutu domaćin je rezultatom od čak 4:0 otišao na odmor.

U drugom delu Čukarički je uglavnom čuvao prednost i kada se mislilo da će rutnski da je privede kraju, fudbaler Radničkog, Vajd Sahli je u samom finišu ublažio poraz kada je iz slobodnog udarca pogodio i postavio konačnih 4:1. ‘Brđani’ su posle ove pobede šesti na tabeli sa 23 boda, a u sledećem kolu igraće protiv Javora u gostima. Kragujevčani zauzimaju 11. poziciju i sledeći susret ih očekuje protiv TSC-a na svom terenu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter