2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUDAN KOMENTAR TRENERA NAPRETKA: ‘Mi smo došli da odigramo mušku utakmicu, ovo ostalo ne bih komentarisao!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.23 u 17:50

Zagonetna izjava.

Danas su od 15 časova pod Bagdalom odigrali ne baš toliko zanimljivu i kvalitetnu utakmicu odigrali fudbaleri Napretka Crvene zvezde u okviru 17. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. ‘Crveno-beli’ su slavili mininamlnim rezultatom 1:0, a jedini strelac na meču bio je Piter Olajinka u 7. minutu. Takođe, gosti su posle nešto više od dva meseca pobedili bez primljenog gola u domaćem šampionatu. 

Bleda predstava u Lazarevom gradu oba tima, a trener Kruševljana Vladimir Gaćinović je imao čudan komentar na ovu utakmicu.

Pa, meni je drago da smo odigrali jednu mušku utakmicu, po to smo i došli. Srcem smo hteli da odigramo tu mušku utakmicu, sve ovo drugo ne bih komentarisao, nema smisla – naveo je.

26
16

2 Komentara

  1. Koji komentar je i potreban,za čitavu utakmicu nemaju šut ka golu,tu je suvišno bilo sta i reci.Ali izgleda, svi bi hteli da Zvezda napada svim silama,i da im ostavlja prostor za kontru.Njegovo ponasanje poslije sudara glavama dvojice igrača sve govori.

    2
    2
    Odgovori
  2. A sta bi komentarisao vi kvazi treneri samo nesto mudrujete pricate neke bajke o nekom dobrom stajanju itd. Majstore niste pogodili okvir gola a verovatno se ljutis na sudiju zato sto je prekinuo kada su se sudarili dva Zvezdina igraca, kod takvih situacija nema igranja neko ne daj Boze da umre dok tvoji panjevi ne zavrse akciju. A i treba da se ljutis da nije onoliko sebican Bukari trebalo je da vam spakuju jedno tri do cetiri komada.

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter