0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UBEDLJIVA POBEDA PARTIZANA U ŽELEZNIKU: FMP bez ikakvih šansi!

Objavljeno: 02.12.23 u 22:48

Laka pobeda za goste.

Ekipa FMP-a je večeras u Železniku dočekala ekipu Partizana u okviru novog kola ABA lige. Zbog premora, za ekipu ‘crno-belih’ nisu nastupili Pi Džej Dozir i povredjeni Trifunović.

Iako je domaćin meč počeo dosta dobro, ubrzo je tim trenera Obradovića počeo da hvata ritam kako na jednoj tako i na drugoj strani. Govorimo o tome da je FMP poveo 4:0, ali je potom usledila serija Partizana od 0:18. Do kraja prve deonice malo se popravio domaćin, pa je na kraju te deonice rezultat je bio 10:23. 

FOTO: STARSPORT

Ipak, nije mogao FMP ništa protiv veoma raspoloženih gostiju, koji su nošeni velikom pobedom nad Panatinaikosom nekoliko dana ranije u Areni.

Već nakon 16 minuta utakmice, Partizan je imao prednost od 30 poena. Na poluvreme se otišlo rezultatom 19:53. 

FOTO: STARSPORT

U drugom poluvremenu bilo je samo pitanje sa koliko razlike će slaviti gosti, jer je FMP zaista izgledao katastrofalno na obe strane terena.

Partizan nije ‘puštao papučicu sa gasa’.. Uspeo je FMP da nadje nešto bolja rešenja nego što je to bio slučaj u prvom poluvremenu, što je i bilo za očekivati. 

Bitne seniorske minute večeras je zaradio i mladi Sava Drezgić, verovatno najveći talenat u Partizanu trenutno. Konačan rezultat bio je 61:105.

 

 

17
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter