0
Tenis

FOTO: Starsport

„OTAC ME IZBACIO NA ULICU, PRONAŠLI SU ME ČISTAČI“: Bivša teniserka prošla kroz pakao zbog ispadanja u polufinalu Vimbldona (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.23 u 13:55

Jelena, koja je tada imala 17. godina, izgubila je meč od znatno iskusnije Lindzi Devenport.

Bivša australijska teniserka Jelena Dokić otkrila je nove detalje iz svog odnosa sa ocem Damirom zbog koga je prolazila kroz pakao.

Gostujući u jednom podkastu, Dokićeva je ispričala situaciju nakon polufinala Vimbldona 2000. godine.

„Kada sam počela da igram tenis i kada sam udarila prvu loptu, moj otac me je tukao“ – počela je priču Jelena Dokić, pa u dahu otkrila kroz šta je prošla pošto je jednom prilikom ispala u polufinalu Vimbldona:

„Polufinalistkinja sam Vimbldona, sedim u suzama nasred prostorije za igrače, razgovaram telefonom sa ocem, koji kaže da sam sramota i bruka za njega i porodicu, zato što sam izgubila u polufinalu Vimbldona. Nije mi dozvoljeno da se vratim u hotel, već mi je rekao da radim šta hoću, da spavam na ulici, jer se ne vraćam. Ostala sam na Vimbldonu, čekala da svi odu, sakrila sam se u ćošak prostorije za igrače kako bih tu prenoćila. Našli su me usred noći jer su čistači sređivali prostoriju kasno.“

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter