0
Fudbal

FOTO: Starsport

NOVI OBRT: FSS će ipak održato dodelu zlatne lopte!

Objavljeno: 02.12.23 u 10:25

Nova odluka.

Kako saznaje Tanjug Fudbalski savez Srbije sastaće se u četvrtak održi svečanu ceremoniju na kojoj će se dodeliti Zlatna lopta najboljem fudbaleru, fudbalerki i treneru za 2023. godinu. Ova svečanost bi trebalo biti održana krajem decembra ili početkom januara kako bi dobitnici ovoe prestižne nagrade mogli biti fizički prisutni. 

Podsetimo, juče se pojavila vest da bi krovna fudbalska organizacija u Srbiji mogla ponovo preskočiti ovu ceremoniju, a razlog takvog raspleta događaja su loši odnosi unutar organizacije. Selektor ‘Orlova’ Dragan Stojković  bi mogao da bude jedan od kandidata pošto je izborio plasman na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine.

Međutim, Piksi nije u dobri odnosima sa potpredsednikom FSS-a, Branislavom Nedimovićem, a kao ostali kandidati bi bili i Žarko Lazetić koji radi fenomenalan posao TSC-om, Miloš Milojević. Od fudbalera u konkurenciji bi mogli da se nađu Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić

 
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter