0
Fudbal

FOTO: Twitter/Juventus FC

JUVENTUS JESTE POBEDIO, ALI JE VLAHOVIĆ PONOVO PODBACIO: Italijani loše ocenili srpskog reprezentativca! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.23 u 09:15

Promašeni penal učinio svoje.

Fudbaleri Juventusa su pobedili Monzu rezultatom 2:1 u dramatičnoj završnici u okviru 14. kola italijanske Serije A, a duel se odigrao sinoć od 20:45.  ‘Stara dama’ je povela u 12. minutu nakon pogotka Rabijioa, a pre toga je Dušan Vlahović promašio penal. Srpski reprezentativac je u prošloj utakmici protiv Intera pogodio nakon dva ipo meseca i taman se činilo da je proradio, ali na jučerašnjem meču ponovo imao loš učinak.

Naime, prema italijanskom portalu ‘Korijere dela Sera’ Vlahović je najgore ocenjeni igrač sa ocenom 5, dok je Rabio najbolje ocenjeni fudbaler sa ocenom 7,5. Nije se meč završio glatko za ‘Bjankonere’ vodili su gotovo čitav susret, ali je Monza preko Karbonja izjednačila u samoj završnici, tačnije u 94. minutu, da bi Gati bio heroj Juventusa i u narednom napadu doneo pobedu i privremenu lidersku poziciju za tim iz Torina.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter