1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ JASAN POSLE POBEDE PROTIV VOJVODINE: „Pokazali smo karakter, časno osvajamo bodove!“

Objavljeno: 02.12.23 u 17:58

Rekao sam mojim igračima da ne moraju ništa, samo da daju sve od sebe

Trener Partizana, Igor Duljaj, izneo je svoje viđenje meča nakon pobede od 3:1 protiv Vojvodine. Duljaj je započeo analizom utakmice.

Bila je odlična utakmica. Imali smo protivnika koji je odlično organizovao odbranu. Imaju dobrog trenera kog jako poštujem i voleo bih da ima više ljudi u našem fudbalu poput gospodina Popovića, koji je čestiti i pošten trener. Za nas je bitna svaka naredna utakmica. Drago mi je što smo pokazali karakter, da se borimo i da časno osvajamo bodove. Zahvaljujem se našim navijačima u svoje i ime igrača, jer bez njih ne bismo uspeli ništa – istakao je Duljaj.

Odgovarajući na pitanje o predstojećim izazovima, Duljaj je otkrio šta je rekao svojim igračima pre meča.

Rekao sam mojim igračima da ne moraju ništa, samo da daju sve od sebe, to je izuzetno važno. Kako treniramo, tako igramo. Fale nam igrači koji mogu da promene ritam, ovo je arhivirano, sledeći je Grafičar.
Duljaj je komentarisao i povredu Svetozara Markovića, ističući da je Siniša Saničanin odlično odigrao zamenivši ga na terenu.

Povredio se, Saničanin je odlično odradio posao. Bog ga je nagradio zato što je vredno i marljivo radio. Nadam se da kod Svete Markovića nije ništa ozbiljno, videćemo u narednih par dana – zaključio je trener Partizana.

Standings provided by Sofascore
5
3
1 Komentara
  1. Hajd iskreno da je namešteno protiv TSC. Smrdi na nameštanje. 3:3 odigrate kod njih a 0:4: izgubite kući. Kad će se više u toj ligi zavesti red.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter