0
Fudbal

FOTO: Twitter/JuventusFC

ALEGRI BRANIO VLAHOVIĆA PA OTKRIO DA LI ĆE JOŠ UVEK IZVODITI PENALE: ‘Ne funkcioniše to tako!’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.23 u 09:35

Srpski reprezentativac loše ocenjen od strane italijanske štampe.

Fudbaleri Juventusa pobedili su Moncu 2:1 u okviru 14. kola Serije A, a strelci za tim iz Torina bili Rabijo u 12. i Gati u 94. minutu, dok je za domaće precizan bio Karboni u samoj završnici. ‘Stara dama’ je ovim trijumfom došla do privremene liderske pozicije, ali je Dušan Vlahović ponovo podbacio, pošto je promašio penal u 11. minutu, a bio je zamenjen 70. kada je umesto njega ušao Milik.

Vlahović je bio strelac za Juve Derbiju Italije protiv Intera u prošlom kolu nakon dva ipo meseca i kada se mislilo da će se konačno vratiti na stari kolosek, on je sinoć pokvario utisak. Trener italijanskog giganta, Maksimilijano Alegri je ipak stao u odbranu svog napadača i istakao da je Dušan odigrao jako dobru utakmicu.

-Da li Vlahović ostaje na penalima? Dušan je posle promašaja ostao u utakmici i to je jako bitna stvar, za ostalo ćemo da vidimo. Ne funkcioniše to tako, da kada se desi greška više ne šutirate penale. Odigrao je dobru utakmicu, pogotovo tehnički – poručio je.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter