0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ŽOC JASAN PRED FMP: ‘Nijedna utakmica u ABA ligi nije laka, videćemo ko kakve probleme ima!’

Objavljeno: 01.12.23 u 15:35

‘Videćemo da se pripremimo sa jednim treningom i sutra još jednom sa pričom.’

Trener Partizana, Željko Obradović rekao je pred sustret sa FMP-om da maksimalno poštuje protivnika i da nije utakmicu u regionalnom takmičenju nije laka.

– Nijedna utakmica u ABA ligi nije laka, pa neće biti ni ta u subotu. Maksimalno poštovanje prema protivniku. Videćemo na treningu ko kakve probleme ima. Kaminski ima, ne znam da li ima još neko. Videćemo da se pripremimo sa jednim treningom i sutra još jednom sa pričom i da probamo da odigramo dobru utakmicu. U programu koji znate, a to je da sledeće sedmice imamo dupli program Evrolige, Monako pa Milano – istakao je Žoc.

Pore Obradovića svoja očekivanja izneo i Danilo Anđušić koji je poručio da svaku utakmicu moraju da igraju kao da je poslednja.

FOTO: Starsport

– Duga je sezona, jeste da imamo već tri poraza, ali treba da igramo svaku utakmicu kao da nam je poslednja u prvenstvu. Da se trudimo da pobedimo sve do kraja i verujem da na taj način možemo doći do tog prvog mesta o kojem svi pričaju. Malo je vremena za odmor, treba što pre da se oporavimo i spremimo za tu utakmicu. Sledi i duplo kolo u Evroligi, tako da nemamo puno prostora ali moramo da budemo spremni – poručio je igrač ‘crno-belih’.

Podsetimo, košarkaši Partizana sutra od 21 čas gostuju ekipi FMP Železniku u okviru 10 kola AdmiralBet ABA lige. Šampion regionalnog takmičenja trenutno ima skor 6-3 i nalazi se na četvrtom mestu na tabelu, dok je domaći tim na poziciji deset uz skor 3-6.

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE PRED SUSRET SA NAPRETKOM: ‘Nikako nećemo dozvoliti da drugi klubovi budu ispred našeg!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter