0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

SAVIĆ PRED IMT: ‘Imamo talnetovane igrače koji su sposobni da naprave preokret!’

Objavljeno: 01.12.23 u 14:21

‘Na pravom smo putu, iako rezultati u poslednje dve utakmice nisu bili dobri.’

Fudbaleri Voždovca dočekuju IMT u okviru 17. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na ‘Krovu’ sutra od 19 časova, a strateg ‘Zmajeva’ Marko Savić izneo je očekivanja pred ovaj duel.

-Što se tiče naredne utakmice pripremamo je kao i svaku drugu. Tek smo na pola prvenstva, ima još mnogo da se igra i veliki broj bodova je u opticaju. Na pravom smo putu, iako rezultati u poslednje dve utakmice nisu bili dobri, ali to je za dužu priču. Više od godinu dana u kontinuitetu igramo kvalitetan fudbal i samo je pitanje vremena kada ćemo se opet vratiti na mesto na tabeli gde želimo da budemo. Imamo neverovatno talentovane igrače, koji su sposobni da naprave rezultat, što su i pokazali u prethodnom periodu – naveo je.

Dodao je da je IMT dobra ekipa sa dosta mladih igrača.

-IMT je veoma dobra ekipa sa dosta mladih i igrača u srednjim, fudbalski najboljim, godinama, fenomenalno vođena od strane trenera Nebojše Jandrića. Igraju fudbal pun tempa i ritma, motorički su izuzetno potentan tim i očekujem zaista sjajnu utakmicu – jasan je Savić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter