1
Evropske lige

FOTO: Twitter/JuventusFC

VLAHOVIĆ O ODLASKU IZ JUVENTUSA: „Ne slušam tračeve, ovde sam kao kod kuće“ (FOTO)

Objavljeno: 01.12.23 u 11:07

Srpski napadač Dušan Vlahović je fokusiran na Juventus, u kojem se oseća kao kod svoje kuće.

Došao je kao veliko pojačanje u Torino, ali još uvek nije pokazao svoj raskošni talenat. Tek s vremena na vreme, Vlahović podseti zašto su se velikani iz Liga petice otimali za njegov ugovor.

Ipak, mladi srpski napadač ne odustaje. Ostaje u Torinu kad je najteže i bori se za dres Stare dame i poverenje trenera Maksa Alegri.

Ali, mediji ne odustaju, pa je tako Gazeta bila inspirisana da upita Vlahovića da li razmišlja o odlasku.

– Osećam se kao kod kuće u Juventusu i nikada nisam razmišljao o odlasku – kratko im je odgovorio Dušan, ali su bili uporni, pa su se dotakli i transfera u Saudijsku Arabiju:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

 

 

1
0

1 Komentara

  1. Sta znaci dati gol za Juventus protiv Intera, do juce ga pljuvali a danas je vec na naslovnim stranama italijanske sportske stampe. Nije produzio ugovor i odmah pocinju spekulacije o njegovom odlasku a niko da se seti da je takav proces bio i u Fjorentini sto samo govori da ljudi koji brinu o Vlahovicevoj karijeri rade super posao jer 80 i kusur miliona za Dusanov transfer je donelo klubu iz Firence upravo taj ne produzeni ugovor.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter