0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

STEFANOVIĆ SA VELIKOM ŽELJOM DOČEKUJE DUEL SA PARTIZANOM: ‘Da izmerimo snage sa evroligašem, pa da vidimo na čemu smo!’

Objavljeno: 01.12.23 u 17:45

 ‘Uživam u ovakvim utakmicama i voleo bih da i moji igrači to urade.’

U okviru desetog kola AdmiralBet ABA lige sutra od 21 čas imaju svoj susret košarkaši FMP-a Partizana Železniku. Trener domaćina, Nenad Stefanović istakao je da su potpuno rasterećeni i da će ovaj duel pokazati na određenje greške na kojima treba da rade u narednom periodu. 

-Lično kao trener uživam u ovakvim utakmicama i voleo bih da i moji igrači to urade. Igramo protiv aktuelnog šampiona ABA lige koji je povratkom povređenih igrača podigao formu u poslednjim utakmicama. Jasno je da su oni apsolutni favoriti. Mi smo potpuno rasterećeni, želimo da izmerimo snage sa evroligaškom ekipom i da prosto vidimo na čemu treba da radimo u narednom periodu. Želimo da iskoristimo utakmicu da bismo na mečevima koji su bitniji i realniji za nas da pobedimo bili na odgovarajućem nivou – naveo je Stefanović.

Svoja očekivanja je izneo i igrač FMP-a, Ognjen Matović.

-Posle teškog poraza u prošlom kolu očekuje nas utakmica sa Partizanom. Znamo o kakvom protivniku je reč i kakav kvalitet poseduje. Potrudićemo se da pružimo što bolju partiju i pokažemo timski karakter u što boljem svetlu – rekao je Matović.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter