0
Evroliga

FOTO: Starsport

PANTER O NAPADU ZA POBEDU: „Moram ostati miran i kada je haos na terenu“

Objavljeno: 01.12.23 u 08:18

Nije krio oduševljenje zbog povratka na parket.

Košarkaši Partizana odigrali su meč 11. kola Evrolige protiv ekipe Panatinaikosa i tom prilikom slavili rezultatom 92:87, a nakon meča Kevin Panter govorio je kako se oseća posle pobede.

„Da budem iskren, jedva čekam da idem kući. Gubili smo na četiri minuta do kraja deset razlike. Preokrenuli smo hvala Bogu, uspeli da dobijemo“ – počeo je Panter.

Nije krio oduševljenje zbog povratka na parket.

„Osećaj je dobar, bio sam frustriran u početku. Rekao sam se bi da budem strpljiv, da se dan po dan vraćam. Da kada uzmem loptu da budem fokusiran i ne izgubim svoju igru“ – dodaje kapiten Partizana.

Objasnio je da jedna greška ne može uticati na njegovo samopouzdanje, dok je komentarisao poslednji napad regularnog toka utakmice, kada je mogao da donese pobedu i bez produžetka.

„Ne mogu izgubiti samopouzdanje nakon jedne greške na utakmici, treniram jako, radim jako, bilo je tih momenata i ranije. Kao lider tima ne smem izgubiti samopouzdanje. Moram ostati miran i kada je haos naterenu“ – ističe bek Partizana.

Komentarisao je alejup koji je stavio tačku na meč.

„To su četiri godine, igram sa njim četiri godine i to je normalno posle toliko vremena“ – zaključuje Panter.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter