0
Domaći fudbal
FK Novi Pazar

stadion, publika, ilustracija illustration during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Novi Pazar and Partizan at stadium Vozdovac on November 06, 2023 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI PAZAR JURI KA EVROPI: Plavo-beli rutinski izašli na kraj sa ekipom Javora!

Objavljeno: 01.12.23 u 19:11

Izuzetan posao radi klub iz Raške

U uzbudljivom 17. kolu, fudbaleri Novog Pazara demonstrirali su svoju snagu i kvalitet pobedivši ekipu Javora rezultatom 1:0 na svom terenu. Kapiten tima, Sejduba Suma, postavio je konačni rezultat u 47. minutu utakmice.

Tim iz Novog Pazara je s uspehom odradio letnji prelazni rok, a sada su pokazali da se uloženi trud isplatio. Mladi, iskusni i kvalitetni igrači su spojeni u harmoničan tim koji ne štedi napor tokom cele utakmice.

Na gradskom stadionu u Novom Pazaru, ekipa Javora, samouverena nakon prethodna dva uspešna kola, pokušala je da stane na put domaćinima koji su jedini poraz pretrpeli od Partizana i IMT-a na svom terenu.

Prvo poluvreme bilo je borbeno, puno duela i želje s obe strane da napadaju i brane svoje golove. Četiri žuta kartona u deset minuta nagovestila su da će odluka o pobedniku biti teška.

Ipak, ključni trenutak dogodio se u 47. minutu kada je Ljajić, uz podršku Suma, stvorio prednost za Novi Pazar. Posle centaršuta Milojevića, Ljajić je precizno reagovao u kaznenom prostoru, a Suma je zatresao mrežu Javora preciznim udarcem po zemlji.

U 89. minutu, Javor je imao priliku za izjednačenje, ali je golman Mirković ostao koncentrisan i zaustavio šut Ratkovića. Na kraju, Marko Šćepović je postavio tačku na meč u petom minutu nadoknade, donoseći konačnih 2:0.

Ova pobeda stavlja Novi Pazar na četvrto mesto na tabeli sa 26 bodova, dok je Javor zadržao osmo mesto sa 20 bodova iz 16 odigranih utakmica.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter