0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Starsport

„NOVAK JE GLADAN TITULA“: Francuski stručnjak veruje da je pred Đokovićem velika sezona

Objavljeno: 01.12.23 u 09:20

On je podržao Novaka u naporima da se u 2024. konačno okiti zlatnom olimpijskom medaljom.

Francuski stručnjak Patrik Muratoglu ne veruje da je Novak Đoković završio posao oko ispisivanja rekorda i ubeđen je da je pred Srbinom još jedna velika sezona.

On je podržao Novaka u naporima da se u 2024. konačno okiti zlatnom olimpijskom medaljom.

Poznato je da će Olimpijske igre biti održane u Parizu, kao i da je Novakova velika želja da konačno osvoji i olimpijski turnir.

„Novak će u 2024. biti gladan titula kao što je bio i u 2023. Ima veliki cilj. Želi da podeblja rekord po broju grend slemova koji verovatno nikada neće biti oboren, a on je u poziciji da to uradi. Ima 36 godina, a već 24 grend slem titule. Tu je rekord, svež je i mentalno i fizički“, smatra Muratoglu.

On je do ovakvog zaključka došao pošto je nedavno čuo Novakove reči o planovima za narednu godinu.

„Rekao je, ‘zašto ne bih osvojio četiri slema naredne godine’… Možda zvuči ludo, ali ove je osvojio tri i igrao jedno finale. Bio ne na meč od toga da osvoji sva četiri. Naravno da može da misli o tome i o olimpijskom zlatu. To je jedino što mu nedostaje i želi ga. Može li da uradi to? Da, može“, dodao je Muratoglu. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter