0
Košarka

FOTO: Youtube/screenshot

NOVA ULOGA ZA DIVCA: Legenda srpske košarke se vraća u Sakramento Kingse!

Objavljeno: 01.12.23 u 19:55

Slavni igrač se vraća kući

Čuveni srpski košarkaš, Vlade Divac, član Kuće slavnih i bivši NBA igrač, preuzima značajnu ulogu u Sakramento Kingsima. Nakon sjajne karijere na terenu, Divac će sada delovati kao ambasador kluba, fokusirajući se na poslovne operacije i jačanje veze sa zajednicom navijača.

Divac je ostavio neizbrisiv trag u NBA-u igrajući za Los Anđeles Lejkerse, Šarlot Hornetse i Sakramento Kingse. Iako nije osvojio NBA prsten, njegov doprinos košarci i liderske veštine prepoznati su, što je rezultiralo povlačenjem njegovog broja 21 u dresu Kingsa.

Njegova nova uloga kao ambasadora podrazumeva angažman na poslovnim aspektima kluba, sa zadatkom jačanja povezanosti sa zajednicom navijača. Ova inicijativa ima za cilj unapređenje poslovnog dometa franšize i stvaranje snažne veze sa vernim navijačima Sakramenta.

Ova vest dolazi nakon što je Divac prethodno obavljao funkciju šefa košarkaških operacija u Kingsima, gde je bio odgovoran za određivanje izbora na draftu. Ovo novo poglavlje u njegovoj karijeri označava važan korak u pružanju podrške klubu na različitim nivoima, kako u poslovnim sferama tako i u održavanju snažne povezanosti sa zajednicom.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter