0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Anadolu Efes at Stark Arena on December 01, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LAZIĆ I LAZAREVIĆ ZAKLJUČALI KLJUČNOG IGRAČA: Evo šta je trener Zvezde rekao nakon velike pobede!

Objavljeno: 01.12.23 u 23:10

Šef struke, crveno-belih imao reč.

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 11. kola Evrolige na svom parketu protiv ekipe Anadolu Efesa, a rezultat po završetku meča iznosi 97:83.

Nakon meča, Joanis Sferopulus izneo je svoje utiske.

„Odigrali smo dva različita poluvremena, ali je stepen borbenosti, volje i želje bio na visokom nivou od prvog do poslednjeg minuta. U drugom poluvremenu smo odbranu odigrali izuzetno dobro i čvrsto, iz odbrane smo došli do samopouzdanja za igru u napadu, a zatim smo stigli do potpuno zaslužene i jako bitne pobede. Svi smo disali kao jedan na putu ka cilju“, naglasio je Janis Sferopulos pa nastavio:

„Čestitam momcima. Borili su se protiv kvalitetnog rivala i sa pritiskom, jer je utakmica nosila prefiks biti ili ne biti. Ključ uspeha je bila odbrana, koju smo u nastavku meča odigrali besprekorno. U prvom poluvremenu smo imali 11 izgubljenih lopti, a taj problem smo neutrasila u nastavku. Zadovoljan sam, baš sam zadovoljan kako smo izgledali u drugom poluvremenu. Lazić i Lazarević su odradili sjajan posao kada je čuvanje Larkina u pitanju. Veliko hvala i navijačima koji su nas nosili do dragocene pobede“.

Na kraju je dodao.

„Pobeda nad Efesom ima i dodatnu važnost jer je stigla posle bolnog poraza od Milana. Nemamo vremena za slavlje, slede Cibona, Valensija, Baskonija… Ponavljam još jednom Lazić i Lazarević su odradili sjajan posao, odličan je bio Nedović, Jago, Mittrović. Ovo je pobeda kompletne ekipe, ali sam morao da istaknem Lazića i Lazarevića jer je odbrana ključ uspeha u svakom meču“.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter